Skip links

Stijlvolle relatiegeschenken.

Originele kwalitatieve relatiegeschenken? Yes! Wij kunnen begrijpen dat je in de oneindige mogelijkheden door de bomen het bos niet meer ziet. Tadaaa en dan zijn wij er: de geschenk bedenkers. Met onze ervaring verleggen wij alle grenzen. Want we willen niets liever dat het geschenk duurzaam en een unieke beleving geeft.

Ja! Dit wil ik
Download brochure

Bel ons! (085) 004 3886 

Wij staan voor je klaar voor vragen en advies.

Ontmoet onze familie

Maatwerk & Design

Wij leveren een full-service en hebben alles onder één dak: designers, inkopers en fulfilment. Hierdoor kunnen wij relatiegeschenken voor een zéér scherpe prijs aanbieden en met een uniek design.

Ik wil kennismaken
Een relatiegeschenk op maat.

Ervaring. Dat telt.

Duurzaam, budget en stijl. Met alles houden wij rekening. Ieder bedrijf is anders en daarom zijn de mogelijkheden grenzeloos. Samen met een geschenk expert stellen we terwijl je wacht de geschenken op maat samen. Alle wensen, producten, branding en personalisatie mogelijkheden worden besproken.

Ik wil dit!
5k+
Klanten
40k+
Pakketten p.w.
9,2
beoordeling
Diensten & Producten

Hoe werkt het?

1

Maatwerk

Ieder bedrijf is anders. En daar moet het relatiegeschenk op afgestemd worden. Samen kijken we naar de wensen en het budget. Alle geschenken worden op maat gemaakt met je eigen branding.

2

Goedkeuring!?

Je ontvangt digitaal het ontwerp. Ben je helemaal tevreden? Dan kun je de opdracht goedkeuren met één klik. Toch iets anders? Geef ons de feedback en wij gaan verder ontwerpen en ontwikkelen.

3

Naar de fabriek!

Je hebt de opdracht goedgekeurd en de spanning loopt op. Gaat het goedkomen? Maak je geen zorgen want wij geven deze garantie.

4

Verzending

Het product of dienst is klaar en wordt direct verstuurd. Heb je gekozen voor fulfilment via ons depot? Dan versturen wij de producten binnen 48 uur naar jouw relaties thuis (of kantoor).

Uit onze portfolio

Case Digiborrel.nl: 40.000 pakketten in één week.

Schaalbaar? Dat zijn wij. Honderdduizenden thuiswerkers hebben wij met fulfilment voorzien van een borrelpakket? Voor de #1 in digitale borrels.

Naar digiborrel

Laten we samen bouwen!

Neem vrijblijvend contact op voor een koffietje (of thee).

Neem contact op