Skip links

Wij bouwen onvergetelijke klantervaringen.

Wij willen de geschenkenmarkt herdefiniëren. Samen met jou. Originaliteit en creativiteit is onze drijvende kracht. Wij slaan een brug tussen kwalitatieve producten en een unieke (online) beleving voor de eindgebruiker. Dat is onze kracht.

Ik wil contact!

Bel ons! (085) 004 3886

Wij staan voor je klaar! 

Diensten & Producten

Wat wij met liefde leveren..

Experience bouwen

Wij geloven heilig in de klantbeleving. Het gaat niet om het pakket of het product. Voor ons gaat het om de customer journey van de beleving.

Web development

Wij ademen online experience. Een nieuwe webwinkel? Wij zullen je ondersteunen van idee naar de lancering. En ja. Ook op logistiek gebied staan wij naast jou.

Entertainment

Ons geheim. Wij bouwen spellen, van team building games tot escape rooms. Wij combineren jouw product met een onvergetelijke reis van de eindgebruiker.

Innovatie

Een frisse wind door de organisatie? Dan zit je goed.. Wij doorbreken graag tradities en de tunnelvisie. Stap in onze raket en upgrade jouw organisatie naar next level.

Experience. Experience.

Meer dan een partner in geschenken.

Bedrijven besteden hun tijd liever aan een merk dat hen begrijpt, met ze praat, naar ze luistert en verrast. Compabox levert business impact.

ik wil impact!
5k+
Klanten
3k+
Producten
9,2
beoordeling
Ontmoet onze familie

Wij zijn optimisten en denken anders. Met jou.

Designers, marketeers, inpakkers en business developers. Wij hebben alles in huis om jou mee te laten liften op ons succes.

Ik wil contact
Uit onze portfolio

Case: met Digiborrel.nl veranderde wij het thuiswerken.

Honderduizenden thuiswerkers voorzien van een borrel én entertainment? Wij hebben het gedaan. De #1 in digitale borrels.

Naar digiborrel

Laten we samen bouwen!

Neem vrijblijvend contact op voor een koffietje (of thee).

Neem contact op