Skip links

Kwaliteit producten mét beleving.

Onze Kooby Groothandel levert tientallen originele foodconcepten met een unieke beleving, ultieme wannahave producten en 2600+ wijnen. Private Label? Geen probleem!

Ik wil contact!

Bel ons! (085) 004 3886

Wij staan voor je klaar! 

Diensten & Producten

Wat wij met liefde leveren..

2600+ wijnen

Dat zijn er inderdaad héél veel. Wij selecteren op kwaliteit, originaliteit en smaak. Vertrouw ons of loop samen hand in hand door het ongekende aanbod.

Food concepten

Wij leveren food concepten met een verhaal. Van online wijnproeverij tot borrelhapjes met een online spel via een QR code. Niets is ons te gek en alles kan.

Wannahave producten

Wat zijn producten die jouw klanten écht waarderen? Onze selectie (met of zonder eigen branding) tillen de klantbeleving naar next level. Alles kan, bijna alles doen wij.

Private Label

Van borrelbites tot wijnen. Wij leveren in jouw merk. We creëren samen smaken, stellen het product samen, wij (kunnen) meedenken in het design en marketing. Het is aan jou.

Experience. Experience.

Meer dan een partner in wijnen, food en producten.

Bedrijven besteden hun tijd liever aan een merk dat hen begrijpt, met ze praat, naar ze luistert en verrast. Compabox levert business impact.

ik wil contact!
5k+
Klanten
3k+
Producten
9,2
beoordeling
Ontmoet onze familie

Wij zijn optimisten en denken anders. Met jou.

Designers, marketeers, inpakkers en business developers. Wij hebben alles in huis om jou mee te laten liften op ons succes.

Ik wil contact
Uit onze portfolio

Case Digiborrel.nl: hoge kwaliteit en schaalbaar.

Honderduizenden thuiswerkers voorzien van een borrel én entertainment? Wij hebben het gedaan. Bijna alle producten worden geleverd vanuit onze groothandel.

Naar digiborrel

Laten we samen bouwen!

Neem vrijblijvend contact op voor een koffietje (of thee).

Neem contact op