Skip links

Giftservice voor personeel.

Met het grootste gemak collega’s verrassen? Met onze alles-in-één waarderingsservice regel je het binnen een handomdraai. Van verjaardagen tot onboarding, van geboorte tot beterschap: wij nemen alles uit handen met duurzame en originele verrassingen via één platform.

Ja! Dit wil ik
Download brochure

Bel ons! (085) 060 1231

Wij staan voor je klaar voor vragen en advies.

Ontmoet onze familie

De alles-in-één waarderings service.

Via één digitale omgeving verras je binnen enkele minuten collega’s, upload je via onze templates een lijst met collega’s die je wilt verrassen óf verstuur je een enkele verrassing. Je hebt volledige controle en wij doen de rest.

Plan een demo
Wil je meer?!

Meer dan een partner in geschenken voor personeel.

Ieder bedrijf is anders en daarom zijn de mogelijkheden grenzeloos. Samen met een waarderingsexpert stellen we in een uur de geschenken op maat samen. Alle wensen, producten, branding en personalisatie mogelijkheden worden besproken. Wij hebben designers, inkopers en het volledige fulfilment onder één dak en daarom zijn wij flexibel.

Ik wil dit!
5k+
Klanten
40k+
Pakketten p.w.
9,2
beoordeling
Diensten & Producten

Hoe werkt het?

1

Selectie, advies & maatwerk

Ieder bedrijf is anders. En daar moet de waardering op afgestemd worden. Samen kijken we naar de wensen en het budget. Alle pakketten worden op maat gemaakt en personalisatie en branding is natuurlijk mogelijk.

2

Kies de momenten & automatiseringen

Via ons bestelplatform kun je simpel en veilig collega’s verrassen. Via onze templates upload je binnen een handomdraai maandelijkse verzendingen inclusief persoonlijk kaartje.

3

Het personeel wordt verrast!

Op het juiste moment verzenden wij de verrassing naar het personeel met optioneel een persoonlijk kaartje. Ervaar de waardering vanuit je eigen personeel.

4

Maandelijks factuur o.b.v. verzendingen

Wij houden het graag simpel. Je bestelt gedurende de maand op rekening en ontvangt aan het einde van de maand de factuur. Wist je dat je ook budgetten kunt instellen per afdeling?

Uit onze portfolio

Case Digiborrel.nl: 40.000 pakketten in één week.

Schaalbaar? Dat zijn wij. Honderdduizenden thuiswerkers hebben wij met fulfilment voorzien van een borrelpakket? Voor de #1 in digitale borrels.

Naar digiborrel

Laten we samen bouwen!

Neem vrijblijvend contact op voor een koffietje (of thee).

Neem contact op