Skip links

Ervaring maakt kwaliteit.

Design maar next level? Van verpakking tot complete online games: niets is ons te gek. Wij maken een ware experience van drukwerk én online content waarbij de customer journey centraal staat.

Ik wil contact!

Bel ons! (085) 004 3886

Wij staan voor je klaar! 

Diensten & Producten

Wat wij met liefde leveren..

Subtiele kritische blik

Wij kennen het.. De tunnelvisie. Wij staan naast je en luisteren. Onze belofte over onze ideeën? Kies voor implementatie of betaal niets.

Web design & development

Wij ademen online experience. Een nieuwe design of webwinkel? Wij zullen je ondersteunen van idee naar de lancering. En ja. Ook op logistiek gebied staan wij naast jou.

(Social) marketing & design

Online en offline. Wij hebben de afgelopen 10 jaar miljoenen bedrijven en consumenten laten converteren. Wij bouwen volledige marketing campagnes van A tot Z.

Conceptontwikkeling & innovatie

Tijd voor verandering? Onze kracht is om anders te denken vanuit het ‘waarom’. Dit doen we al jaren succesvol voor o.a. Digiborrel.nl, Kooby Groothandel en het merk Bony & Pait.

Experience. Experience.

Meer dan een partner in geschenken.

Bedrijven besteden hun tijd liever aan een merk dat hen begrijpt, met ze praat, naar ze luistert en verrast. Compabox levert business impact.

ik wil impact!
5k+
Klanten
3k+
Producten
9,2
beoordeling
Ontmoet onze familie

Wij zijn optimisten en denken anders. Met jou.

Designers, marketeers, inpakkers en business developers. Wij hebben alles in huis om jou mee te laten liften op ons succes.

Ik wil contact
Uit onze portfolio

Case: met Digiborrel.nl veranderde wij het thuiswerken.

Honderduizenden thuiswerkers voorzien van een borrel én entertainment? Wij hebben het gedaan. De #1 in digitale borrels.

Naar digiborrel

Laten we samen bouwen!

Neem vrijblijvend contact op voor een koffietje (of thee).

Neem contact op