Skip links

Compabox wil een revolutie ontketenen in kerstpakketten

Een kerstpakket moet beleefd worden door de eindgebruiker. De huidige pakketten zijn vaak saai en traditioneel. Nieuwkomer Compabox is de full-service partner in kerstpakketten en heeft het afgelopen jaar geleverd aan 5000+ toonaangevende bedrijven en partners. De ‘standaard’ is voor Compabox niet goed genoeg. Of het nu gaat om een kerstpakket of een los product: een unieke klantbeleving moet centraal staan.

 

Experience.

Van online wijnproeverij met online video tot borrelnootjes met een legendarische online quiz: originaliteit en creativiteit is de drijvende kracht achter de organisatie. Compabox slaat een brug tussen producten en een online beleving voor de eindgebruiker. Met de groothandel Kooby biedt Compabox voor het samenstellen van kerstpakketten een ongekend assortiment aan met de keuze uit 2600 wijnen, tientallen foodconcepten waaronder het eigen notenmerk Bonny & Pait én originele ‘wannahave’ producten. Productbeleving door storytelling staat bij Compabox hoog in het vaandel. Compabox koppelt ieder product aan een online omgeving. Daar wordt een verhaal verteld, video bekeken of spel gespeeld. Voor een aantal wijnen, foodconcepten en producten is private label mogelijk.

 

Meer dan een partner.

Bedrijven besteden hun tijd liever aan een merk dat hen begrijpt, met ze praat, naar ze luistert en verrast. Compabox levert business impact. Het gevarieerde team is gespecialiseerd in innovatie, conceptontwikkeling en design van o.a. kerstpakketten, verpakkingen, drukwerk en digitale omgevingen gekoppeld aan een pakket of product. Ook voor fulfilment en verzending biedt Compabox een oplossing. Via verschillende depots verdeeld over Nederland worden logistieke uitdagingen omgezet in kansen.

 

Landelijke hit

De kracht van anders denken uit zich bijvoorbeeld in het succesvolle concept Digiborrel.nl. Borrelpakketten werden gekoppeld aan online entertainment. Hiermee bereikte Compabox 300.000+ medewerkers van 5000 verschillende organisaties. Compabox is verantwoordelijk voor het opzetten en exploiteren van dit concept over Nederland en België.

 

 

 

 

Leave a comment